ONS ADVIES VOOR UW EETKAMER LAMP

Onze hanglampen Massive, Marmo Chiaro en Mármol Suspendido  lenen zich perfect als een eetkamer lamp. Het bamboe en marmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het perfect combineert met zowel tafels van hout, als van marmer, staal of in kleur gelakte variaties. Door de verschillende mogelijkheden qua lengte is deze eetkamer lamp toepasbaar boven zowel lange tafels, als korte of ronde tafels. Daarnaast kunnen twee korte lampen ook prachtig gecombineerd worden boven een lange tafel, waardoor het optische effect versterkt wordt. Hierdoor oogt de ruimte sfeervol en minimalistisch tegelijk, door het strakke design van de eetkamer lamp. 

Als u de ruimte wilt vullen met grote planten of andere hoge blikvangers, is het niet altijd wenselijk om ook de ruimte boven de eettafel te vullen. In dat geval raden wij aan om verlichting op de wand te plaatsen, bijv. onze Cube, waardoor uw eetkamerhoek functioneel verlicht wordt en de natuurlijke uitstraling van het bamboe behouden blijft.

De perfecte match van marmer of bamboe en een strak minimalistisch design, geeft onze armaturen een tijdloos karakter. Hierdoor zijn de eetkamer lampen in allerlei interieurs en stijlen toe te passen. De strakke uitstraling matcht perfect met een Scandinavische of moderne stijl, maar komt ook in een industrieel of landelijk interieur prachtig tot zijn recht. En door de natuurlijke uitstraling passen de lampen tevens mooi in een bohemien of interieur of een urban jungle met een botanische insteek.

Om ons product nog meer tot leven te laten komen, beschikken wij over een mooie inspiratie- en lichtplanbox. Hierin geven wij u adviezen voor het bestellen van de juiste lengte(s), de montage, de hoogte van de lamp, lichtkleur en lichtsterkte. Ook krijgt u een realistische indruk van de kleur en uitstraling van het bamboe door middel van een exclusieve kleurenwaaier.

Meer weten? Check de specificaties

Ons product Massive heeft een strakke uitstraling en draagt bij aan een natuurlijke beleving doordat de nerven van de bamboe zichtbaar blijven. Naast dat bamboe een prachtige uitstraling heeft, is het gebruik ervan ook nog eens verantwoord. Bamboe groeit ontzettend snel, tot wel een meter per dag, en is CO2-negatief. Dit houdt in dat bamboe tijdens het groeien meer CO2 opneemt en in de bodem fixeert, dan dat er vrijkomt tijdens het verwerkingsproces.

In de armatuur is hoogwaardige LED met een zeer hoge CRI (kleurechtheid) toegepast. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit licht, inclusief 2 jaar garantie.

De standaardafmetingen zijn: 45 x 28 x 2000 mm

Liever een andere lengte? Of een andere kleur? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, door de lokale productie is er veel mogelijk.

Ons product Cube is een kleine kubusvormige wandlamp. Door het gebruik van bamboe wordt een strak design gecombineerd met een natuurlijke beleving. Naast dat bamboe een prachtige uitstraling heeft, is het gebruik ervan ook nog eens verantwoord. Bamboe groeit ontzettend snel, tot wel een meter per dag, en is CO2-negatief. Dit houdt in dat bamboe tijdens het groeien meer CO2 opneemt en in de bodem fixeert, dan dat er vrijkomt tijdens het verwerkingsproces.

De geïntegreerde dimbare driver zorgt ervoor dat de lamp, na eenvoudige installatie, direct klaar is voor gebruik.

De standaard afmetingen zijn: 100 x 100 x 100 mm

✔ Op maat gemaakt
✔ Binnen 3 weken geleverd.
✔ Perfect toepasbaar in projecten
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Minimalistisch design
✔ Led met een Hoge CRI waarde(kleurechtheid)
✔ Hoogwaardig Bamboe als perfecte vervanger voor hardhoutsoorten
✖ Door onze flexibiliteit, kwaliteit en service valt onze verlichting in een
hogere prijsklasse.
✖ Door het minimalistische design zullen er meerdere lampen in serie geplaatst moeten worden om de ruimte goed gevuld te krijgen.