Over Ons

De vakmanschap en het design van Lighture

Wij houden van buiten, de natuur en mooie strakke spullen. Onze designverlichting vertolkt een natuurlijke uitstraling, het oog op vakmanschap, het gevoel voor finesse; gewoon zó dat je ziet dat er liefde in het ontwerp zit.  We zijn trots op het minimalistische ontwerp wat perfect aansluit bij de trends van nu! Onze mensen bedenken, ontwikkelen en bewerken totdat u de vakmanschap beleeft en ervaart.

De flexibiliteit en techniek van Lighture

Wij zijn ondernemend, denken mee en zijn flexibel. Waar design en techniek elkaars tegenpolen zijn maken wij het tot een perfecte beleving van licht en natuur.

Deze drive maakt het mogelijk dat onze armaturen leverbaar zijn in elke gewenste lengte tot een totaal van 3 meter. Daarnaast hebben we een perfecte verbinding ontwikkeld waarmee de verlichting magnetisch gekoppeld kan worden, dit bied mogelijkheden voor ontvangsthallen, vergaderzalen en andere ruimte.

Bij het bovenstaande project hebben we een totale lengte van 6 meter gerealiseerd De bovenstaande foto vertoond een project waarbij de MASSIVE uitgevoerd is in twee delen van 3 meter met een magnetisch koppelstuk. #vakmanschap

Heeft u een project voor ogen waar u mogelijkheden ziet? Neem dan contact op en laat ons meedenken, waar nodig komen wij op locatie voor een advies op maat.

Maak een afspraak

De grondstof is het begin voor kwaliteit bij Lighture

Met deze missie zijn we het ontwerpproces in gedoken. We kwamen in aanraking met bamboe, dat was fataal; we willen bijna niet meer anders. Bamboe is qua grondstof zoveel mooier dan hout. Bamboe groeit enorm snel en heeft daarnaast de bijzondere eigenschap dat de plant verder groeit, nadat je hem gekapt hebt. Nog iets moois? Het heeft ook de finesse en natuurlijke warme sfeer die hout biedt.

ONZE MISSIE

Het maken van hoogwaardige designverlichting met oog voor finesse, vakmanschap en natuurlijke materialen.