Over ons

Het vakmanschap en design van Lighture

Wij houden van buiten, de natuur en mooie strakke spullen. Onze designverlichting vertolkt een natuurlijke uitstraling, het oog op vakmanschap, het gevoel voor finesse; gewoon zó dat je ziet dat er liefde in het ontwerp zit. We zijn trots op het minimalistische ontwerp wat perfect aansluit bij de trends van nu! Onze mensen bedenken, ontwikkelen en bewerken totdat u dit vakmanschap beleeft en ervaart.

De flexibiliteit en techniek van Lighture

Wij zijn ondernemend, denken mee en zijn flexibel. Waar design en techniek elkaars tegenpolen zijn maken wij het tot een perfecte samensmelting van licht en natuur.

Deze drive maakt het mogelijk dat onze armaturen leverbaar zijn in elke gewenste lengte tot een totaal van 3 meter. Daarnaast hebben we een perfecte verbinding ontwikkeld waarmee de verlichting magnetisch gekoppeld kan worden, dit biedt mogelijkheden voor ontvangsthallen, vergaderzalen en andere ruimtes.

Projecten

De bovenstaande foto vertoont een project waarbij de Massive uitgevoerd is in twee delen van 3 meter, met een magnetisch koppelstuk. Hierdoor hebben we in dit project een totale lengte van 6 meter gerealiseerd.

Heeft u een project voor ogen waarin u andere mogelijkheden ziet? Neem dan contact met ons op en laat ons meedenken. Waar nodig komen wij graag op locatie voor een advies op maat.

De grondstof is het begin voor kwaliteit

Met deze visie zijn we het ontwerpproces begonnen. We kwamen in aanraking met bamboe en marmer, dat was fataal; we willen nu niet meer anders. Bamboe heeft de finesse en natuurlijke warme sfeer die hout biedt, maar is qua grondstof zoveel mooier. Bamboe groeit enorm snel en heeft daarnaast de bijzondere eigenschap dat de plant verder groeit, nadat hij gekapt is! In marmer beleeft u een ongekende diepte, u blijft figuren en kleuren ontdekken als er even de tijd voor genomen word. Naast dat steen een hard product is heeft het een ongekende zachte bewerking nodig, dit contrast kunt u beleven en ervaren in het bijzijn van onze producten.

Onze missie

Het maken van hoogwaardige designverlichting met oog voor finesse, vakmanschap en natuurlijke materialen.