ONS ADVIES VOOR UW KANTOOR VERLICHTING

Goede verlichting op kantoor zorgt voor een juiste energieverdeling op de werkplek. Hierbij is het van belang rekening te houden met een aantal aandachtspunten.

Lichtsterkte
In kantoorgebouwen geldt de verlichtingsnorm van 500lux. Dit betekend dat elke m2 500lumen aan belichting nodig heeft. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met licht vanuit armaturen, maar tevens met daglicht via ramen en deuren. Een te hoge lichtsterkte kan een negatieve invloed hebben op uw beeldscherm, zorg daarom voor een juiste positie van de armaturen ten opzichte van de werkplekken.

Lichtkleur
Verlichting voor kantoren werd de afgelopen jaren veelal geleverd in de kleurtemperatuur 3000 Kelvin. Dit is een warm witte kleurtemperatuur die ook voor niet-kantoorruimtes veel wordt gebruikt. Om productief en alert te blijven kan het prettig werken om een hogere kleurtemperatuur te gebruiken, deze is koeler en meer vergelijkbaar met daglicht. Om het daglicht zoveel mogelijk te evenaren wordt er inmiddels steeds vaker wittere verlichting, in de kleurtemperatuur 4000 Kelvin, geleverd. Deze lichtkleur is te vergelijken met de lichtkleuren van de zon en voelt voor de gebruiker van het kantoor als meer natuurlijk licht wat de concentratie ten goede komt.

Kwaliteit
Ledverlichting kan, afhankelijk van de kwaliteit, geneigd zijn om te flikkeren of knipperen. Vanaf een bepaalde frequentie kan het menselijk oog dit waarnemen en dit heeft, zeker op lange termijn, nadelige gevolgen voor de gezondheid. Ook kan het flikkeren of knipperen van de verlichting een storend effect hebben tijdens videovergaderingen, waarin dit effect nog lijkt te worden versterkt. Om dit te voorkomen is onze verlichting uitgevoerd met een zeer hoge frequentie Led waardoor deze problemen niet optreden. Daarnaast heeft onze verlichting een CRI-waarde van 90+, waarmee de kleurechtheid gegarandeerd is.

Op maat
De juiste lengte lamp in elke situatie maakt onze kantoor verlichting uniek. We leveren bamboe armaturen tot drie meter uit een stuk. Elke lengte is binnen 3 weken op maat verkrijgbaar. Daarom kunt u eenvoudig boven elk bureau, balie of tafel een andere lengte toepassen.

Door de perfecte combinatie van het materiaal marmer of bamboe met het strakke minimalistische design, beschikt de verlichting over een tijdloos karakter. Hierdoor zijn de lampen geschikt als kantoor verlichting, waarbij ze enerzijds een cleane uitstraling hebben, maar tegelijkertijd ook warmte met zich meebrengen door het gekozen materiaal. 

Om ons product nog meer tot leven te laten komen, beschikken wij over een mooie inspiratie- en lichtplanbox. Hierin geven wij u adviezen voor het bestellen van de juiste lengte(s), de montage, de hoogte van de lamp, lichtkleur en lichtsterkte. Ook krijgt u een realistische indruk van de kleur en uitstraling van het bamboe door middel van een exclusieve kleurenwaaier.

Meer weten? Check de specificaties

Ons product Massive heeft een strakke uitstraling en draagt bij aan een natuurlijke beleving doordat de nerven van de bamboe zichtbaar blijven. Naast dat bamboe een prachtige uitstraling heeft, is het gebruik ervan ook nog eens verantwoord. Bamboe groeit ontzettend snel, tot wel een meter per dag, en is CO2-negatief. Dit houdt in dat bamboe tijdens het groeien meer CO2 opneemt en in de bodem fixeert, dan dat er vrijkomt tijdens het verwerkingsproces. 

In de armatuur is hoogwaardige LED met een zeer hoge CRI (kleurechtheid) toegepast. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit licht, inclusief 2 jaar garantie.

De standaardafmetingen zijn: 45 x 28 x 2000 mm

Ons product Bar is een slanke staande lamp, die strak is vormgegeven. Het subtiele model is een bron van prachtig indirect licht. Technische specificaties zoals een touchless dimmer zorgen ervoor dat de lamp in talloze situaties toepasbaar is. Door het gebruik van bamboe haal je de natuur in huis, op een verantwoorde manier.
In de armatuur is hoogwaardige LED met een zeer hoge CRI (kleurechtheid) toegepast. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit licht, inclusief 2 jaar garantie.

De afmetingen zijn: 1800 mm x 45 mm x 28 mm

Liever een andere kleur? Neem contact met ons op. Door de lokale productie is er veel mogelijk.

✔ Op maat gemaakt
✔ Binnen 3 weken geleverd.
✔ Perfect toepasbaar in projecten
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Minimalistisch design
✔ Led met een Hoge CRI waarde(kleurechtheid)
✔ Hoogwaardig Bamboe als perfecte vervanger voor hardhoutsoorten
✖ Door onze flexibiliteit, kwaliteit en service valt onze verlichting in een
hogere prijsklasse.
✖ Door het minimalistische design zullen er meerdere lampen in serie geplaatst moeten worden om de ruimte goed gevuld te krijgen.