ONS ADVIES VOOR UW KEUKENLAMP

Verlichting in de keuken wordt vaak onderschat. Gemiddeld brengen we een uur of zelfs anderhalf uur per dag door in onze keuken en veel van deze tijd besteden we actief aan het bereiden van ons eten. Hierom wordt geadviseerd om in de keuken voldoende, functionele verlichting aan te brengen. De richtlijn hiervoor is 500 lux, wat 500 lumen per m2betekent. Daarnaast is het tevens van belang dat de verlichting perfect boven het werkblad hangt, zodat deze gelijkmatig verlicht wordt en u niet gehinderd wordt door schaduwen.

Een kookeiland of losstaande bar is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Dit maakt dat er een natuurlijke barrière ontstaat tussen de open keuken en de woonkamer, zonder dat er op de open en ruime beleving wordt ingeleverd. Om dit effect nog meer te versterken wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor het plaatsen van de afzuigunit in het kookeiland. Hierdoor ontstaat ruimte voor kwaliteitsverlichting boven het eiland, zodat ook deze mooi gelijkmatig verlicht wordt. Onze Massive, Marmo Chiaro en Mármol Suspendido  worden in diverse maten geleverd, passend bij het formaat van uw werkblad waardoor elk hoekje hiervan verlicht wordt. De verlichting is bestand tegen hitte, vocht en wordt eenvoudig afgenomen met een licht vochtige doek. Het aan- en uitschakelen tijdens het koken wordt vergemakkelijkt door een sensor toe te voegen die tevens kan dimmen. Zo kunt u zonder uw handen tussendoor steeds te wassen de keuken lamp naar wens instellen.

In de huidige keukentrends zien we veelal een strakke en minimalistische uitstraling, vaak uitgevoerd in zwart, wit, grijs of andere neutrale kleuren. Greeploze kasten en egale werkbladen versterken dit cleane effect, waardoor er alle ruimte is voor eyecatchers in de keuken die de nodige warmte kunnen bieden als tegenhanger. Door de combinatie van het bamboe met een strakke uitvoering, beschikt onze keuken lamp over een tijdloze uitstraling, die juist boven een kookeiland of losstaande bar prachtig tot zijn recht komt. Anderzijds kunt u perfect de trend of stijl voorzetten door de Marmo Chiaro of Mármol Suspendido te matchen met de gebruikte tinten van uw keuken.

Ook zijn de keukenlampen hierdoor  in allerlei interieurs en stijlen toe te passen. De strakke uitstraling matcht perfect met een Scandinavische of moderne stijl, maar komt ook in een industrieel of landelijk interieur prachtig tot zijn recht. En door de warme en natuurlijke uitstraling passen de lampen tevens mooi in een bohemien of interieur of een urban jungle met een botanische insteek.

Om ons product nog meer tot leven te laten komen, beschikken wij over een mooie inspiratie- en lichtplanbox. Hierin geven wij u adviezen voor het bestellen van de juiste lengte(s), de montage, de hoogte van de lamp, lichtkleur en lichtsterkte. Ook krijgt u een realistische indruk van de kleur en uitstraling van het bamboe door middel van een exclusieve kleurenwaaier.

Meer weten? Check de specificaties

Ons product Massive heeft een strakke uitstraling en draagt bij aan een natuurlijke beleving doordat de nerven van de bamboe zichtbaar blijven. Naast dat bamboe een prachtige uitstraling heeft, is het gebruik ervan ook nog eens verantwoord. Bamboe groeit ontzettend snel, tot wel een meter per dag, en is CO2-negatief. Dit houdt in dat bamboe tijdens het groeien meer CO2 opneemt en in de bodem fixeert, dan dat er vrijkomt tijdens het verwerkingsproces.

In de armatuur is hoogwaardige LED met een zeer hoge CRI (kleurechtheid) toegepast. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit licht, inclusief 2 jaar garantie.

De standaardafmetingen zijn: 45 x 28 x 2000 mm

Liever een andere lengte? Of een andere kleur? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, door de lokale productie is er veel mogelijk.

✔ Op maat gemaakt
✔ Binnen 3 weken geleverd.
✔ Perfect toepasbaar in projecten
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Minimalistisch design
✔ Led met een Hoge CRI waarde(kleurechtheid)
✔ Hoogwaardig Bamboe als perfecte vervanger voor hardhoutsoorten
✖ Door onze flexibiliteit, kwaliteit en service valt onze verlichting in een
hogere prijsklasse.
✖ Door het minimalistische design zullen er meerdere lampen in serie geplaatst moeten worden om de ruimte goed gevuld te krijgen.