ONS ADVIES VOOR UW SLAAPKAMER LAMP

Een lichtplan maken voor een slaapkamer klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt ontzettend mee. De basis wordt gevormd door een plattegrond van de slaapkamer, met alle aanwezige meubels. Vervolgens worden de lichtbronnen met hun functie stuk voor stuk toegevoegd aan de plattegrond.

Bij de slaapkamer is de hoeveelheid licht van groot belang. Vroeger werd dit aangeduid in het aantal watt van een slaapkamer lamp, tegenwoordig gebruiken we hiervoor de hoeveelheid lumen. Een ander woord voor lumen is lichtsterkte. Lux is het aantal lumen per m2, en in de slaapkamer is 300 lux per m2 de gemiddelde lichtsterkte. Vanwege de sfeer in een slaapkamer is de lichtkleur tevens belangrijk. Hiervoor is een warm-witte kleur, van ca. 2400-2700 Kelvin gebruikelijk.

Met deze gegevens in het achterhoofd gaat u na op welke plaatsen in de slaapkamer een slaapkamer lamp nodig is. Hierbij kunt u denken aan lampen net naast het bed, zodat u voor het slapen nog even een boek of tijdschrift kunt lezen. Door de dimbare wandspot Cube op een mooie hoogte te plaatsen, kunt u eenvoudig de hoeveelheid licht tijdens het lezen bepalen. Verder is de slaapkamer een plek waar we ons klaarmaken voor de dag en menig slaapkamer heeft een passpiegel, waarbij de staande lamp Bar het licht indirect op uzelf of uw gezicht kunt laten vallen.

Ook zijn de slaapkamer lampen hierdoor in allerlei interieurs en stijlen toe te passen. De strakke uitstraling matcht perfect met een Scandinavische of moderne stijl, maar komt ook in een industrieel of landelijk interieur prachtig tot zijn recht. En door de warme en natuurlijke uitstraling van het bamboe passen de lampen tevens mooi in een bohemien of interieur of een urban jungle met een botanische insteek.

Om ons product nog meer tot leven te laten komen, beschikken wij over een mooie inspiratie- en lichtplanbox. Hierin geven wij u adviezen voor het bestellen van de juiste lengte(s), de montage, de hoogte van de lamp, lichtkleur en lichtsterkte. Ook krijgt u een realistische indruk van de kleur en uitstraling van het bamboe door middel van een exclusieve kleurenwaaier.

Meer weten? Check de specificaties

Ons product Bar is een slanke staande lamp, die strak is vormgegeven. Het subtiele model is een bron van prachtig indirect licht. Technische specificaties zoals een touchless dimmer zorgen ervoor dat de lamp in talloze situaties toepasbaar is. Door het gebruik van bamboe haal je de natuur in huis, op een verantwoorde manier.
In de armatuur is hoogwaardige LED met een zeer hoge CRI (kleurechtheid) toegepast. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit licht, inclusief 2 jaar garantie.

De afmetingen zijn: 1800 mm x 45 mm x 28 mm

Liever een andere kleur? Neem contact met ons op. Door de lokale productie is er veel mogelijk.

Ons product Cube is een kleine kubusvormige wandlamp. Door het gebruik van bamboe wordt een strak design gecombineerd met een natuurlijke beleving. Naast dat bamboe een prachtige uitstraling heeft, is het gebruik ervan ook nog eens verantwoord. Bamboe groeit ontzettend snel, tot wel een meter per dag, en is CO2-negatief. Dit houdt in dat bamboe tijdens het groeien meer CO2 opneemt en in de bodem fixeert, dan dat er vrijkomt tijdens het verwerkingsproces.

De geïntegreerde dimbare driver zorgt ervoor dat de lamp, na eenvoudige installatie, direct klaar is voor gebruik.

De standaard afmetingen zijn: 100 x 100 x 100 mm

✔ Op maat gemaakt
✔ Binnen 3 weken geleverd.
✔ Perfect toepasbaar in projecten
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Minimalistisch design
✔ Led met een Hoge CRI waarde(kleurechtheid)
✔ Hoogwaardig Bamboe als perfecte vervanger voor hardhoutsoorten
✖ Door onze flexibiliteit, kwaliteit en service valt onze verlichting in een
hogere prijsklasse.
✖ Door het minimalistische design zullen er meerdere lampen in serie geplaatst moeten worden om de ruimte goed gevuld te krijgen.