ONS ADVIES VOOR UW WOONKAMER LAMP

In de woonkamer is een combinatie van sfeerlicht en functionele verlichting belangrijk. Functionele verlichting zorgt ervoor dat de algehele ruimte goed verlicht wordt, waardoor het lezen van een krant of tijdschrift mogelijk wordt. Functionele verlichting wordt doorgaans uitgevoerd door middel van led-spots of een railverlichting.

’s Avonds en op de momenten van samenzijn neemt sfeerverlichting de rol van de functionele verlichting over. Op dat moment is er minder lichtopbrengst (lumen) nodig, en is de lichtkleur des te belangrijker. Tijdens deze momenten kunt u spelen met de juiste verlichting van de ruimte, om deze aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Door bijvoorbeeld indirect licht te plaatsen in de hoeken van de ruimte, zal de ruimte optisch groter lijken. Onze staande lamp Bar is speciaal uitgevoerd voor het indirect verlichten van een muur en past daarmee goed naast een zithoek. De elegante en minimalistische uitstraling zorgt ervoor dat het licht onopvallend en natuurlijk de ruimte in gebracht wordt.

In een ruimte die gezien mag worden, wilt u ook de kleuren en uw persoonlijke stijl tot zijn recht laten komen. Hiervoor kunt u uw wanden op verschillende plekken accentueren middels wandspots, zoals bijvoorbeeld onze Cube. Door de strakke lijnen van deze lamp creëert u, naast dat het gekozen kleurenpalet belicht wordt, ook voor een spannend lijnenspel.

De perfecte match van bamboe en een strak minimalistisch design, geeft onze armaturen een tijdloos karakter. Hierdoor zijn de woonkamer lampen in allerlei interieurs en stijlen toe te passen. De strakke uitstraling matcht perfect met een Scandinavische of moderne stijl, maar komt ook in een industrieel of landelijk interieur prachtig tot zijn recht. En door de natuurlijke uitstraling van het bamboe passen de woonkamer lampen tevens mooi in een bohemien of interieur of een urban jungle met een botanische insteek.

Om ons product nog meer tot leven te laten komen, beschikken wij over een mooie inspiratie- en lichtplanbox. Hierin geven wij u adviezen voor het bestellen van de juiste lengte(s), de montage, de hoogte van de lamp, lichtkleur en lichtsterkte. Ook krijgt u een realistische indruk van de kleur en uitstraling van het bamboe door middel van een exclusieve kleurenwaaier.

Meer weten? Check de specificaties

Ons product Bar is een slanke staande lamp, die strak is vormgegeven. Het subtiele model is een bron van prachtig indirect licht. Technische specificaties zoals een touchless dimmer zorgen ervoor dat de lamp in talloze situaties toepasbaar is. Door het gebruik van bamboe haal je de natuur in huis, op een verantwoorde manier.
In de armatuur is hoogwaardige LED met een zeer hoge CRI (kleurechtheid) toegepast. Hiermee garanderen wij de hoogste kwaliteit licht, inclusief 2 jaar garantie.

De afmetingen zijn: 1800 mm x 45 mm x 28 mm

Liever een andere kleur? Neem contact met ons op. Door de lokale productie is er veel mogelijk.

Ons product Cube is een kleine kubusvormige wandlamp. Door het gebruik van bamboe wordt een strak design gecombineerd met een natuurlijke beleving. Naast dat bamboe een prachtige uitstraling heeft, is het gebruik ervan ook nog eens verantwoord. Bamboe groeit ontzettend snel, tot wel een meter per dag, en is CO2-negatief. Dit houdt in dat bamboe tijdens het groeien meer CO2 opneemt en in de bodem fixeert, dan dat er vrijkomt tijdens het verwerkingsproces.

De geïntegreerde dimbare driver zorgt ervoor dat de lamp, na eenvoudige installatie, direct klaar is voor gebruik.

De standaard afmetingen zijn: 100 x 100 x 100 mm

✔ Op maat gemaakt
✔ Binnen 3 weken geleverd.
✔ Perfect toepasbaar in projecten
✔ Natuurlijke uitstraling
✔ Minimalistisch design
✔ Led met een Hoge CRI waarde(kleurechtheid)
✔ Hoogwaardig Bamboe als perfecte vervanger voor hardhoutsoorten
✖ Door onze flexibiliteit, kwaliteit en service valt onze verlichting in een
hogere prijsklasse.
✖ Door het minimalistische design zullen er meerdere lampen in serie geplaatst moeten worden om de ruimte goed gevuld te krijgen.