Natuurlijke verlichting: een aanwinst voor je interieur in de lente

De zomertijd is ingegaan, de dagen worden langer en we zoeken elkaar meer op om te genieten nu het buiten langer licht blijft. We lijken allemaal de behoefte te hebben om de buitenlucht op te snuiven en de warmte van de zon op onze huid te voelen. Ook in en rondom huis frissen we de boel graag op na een lange winter: de ramen gaan vaker open, de welbekende voorjaarsschoonmaak gaat van start en we halen verse bloemen en planten in huis.

Natuur in huis

Juist in dit seizoen kan een lamp met natuurlijke uitstraling niet ontbreken. Met de design verlichting van Lighture haal je buiten naar binnen, waardoor je ook binnenshuis het vrije gevoel van buiten vasthoudt. De minimalistische en strakke vormgeving versterkt het lichte gevoel wat de lente met zich meebrengt en doordat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardig bamboe haal je de levendigheid van de natuur in huis. Met name de kleuren naturel en caramelsluiten naadloos aan bij de kleuren van buiten en hierdoor creëer je een zachte, frisse uitstraling in je interieur. Wist je dat de naam van de kleur caramel niet uit de lucht komt vallen? Deze kleur komt namelijk tot stand door een proces van verhitting, waarbij de vele suikers die van nature in bamboe aanwezig zijn langzaam karamelliseren. Een cadeau uit de natuur, met een prachtig resultaat! De overige kleuren van de design lampen komen tot stand door natuurlijke oliën toe te voegen aan het bamboehout, waardoor de bamboelampen ook echt een natuurproduct blijven. Door de techniek waarmee de bamboe verwerkt wordt blijven de verschillende lagen in het eindproduct zichtbaar in alle kleuruitvoeringen. Dit levert zowel een minimalistische als natuurlijke  uitstraling op, die herinnert aan de oorspronkelijke vorm van bamboe.

Vraag je je af of onze bamboe design verlichting in jouw interieur past of twijfel je over de kleur? Neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag!