Designverlichting als eyecatcher in jouw eetkamer

Herken je dat, de centrale plek die je eetkamer inneemt in je huis? Er wordt gegeten en lang nagetafeld, maar vaak ook gewerkt en vooral wordt er geleefd. De eetkamertafel is multi­functioneel en speelt van ’s ochtends tot ’s avonds een belangrijke rol. Even bijpraten over elkaars dag en horen wat ieder bezighoudt, samen herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen creëren…

Op al die momenten is het belangrijk dat je eetkamerverlichting naadloos aansluit en je de verlichting biedt die je nodig hebt. Onze pendantlamp is hiervoor perfect, zowel qua vormgeving, uitstraling als qua functionaliteit. De pendelarmatuur komt in drie uitvoeringen, de Massive, de Stripes en de Tube. Hun strakke uitvoering delen ze, maar de verschillende details geven ze ieder hun eigen stijl. Zo valt de Massive op door de slanke uitstraling, heeft de Stripes een speels karakter en is de Tube the bold one met zijn afgeronde hoeken. Door het minimalistisch ontwerp trekken de pendelarmaturen direct de aandacht, zonder overheersend te zijn, waardoor ze toch een echte blikvanger vormen in je interieur. Naast mooi om te zien zijn deze design armaturen ook bijzonder functioneel. Door de langwerpige vormgeving van de pendellamp wordt het licht gelijkmatig over je volledige eetkamertafel verdeeld. Ook de dimfunctie is ideaal, want hierdoor zijn de lichtkleur en lichttemperatuur van de eetkamerlamp perfect aan te passen aan wat de situatie vraagt.

Nieuwsgierig geworden of benieuwd hoe onze pendelarmaturen in jouw interieur zouden passen? Bekijk voor meer inspiratie de verschillende sfeerimpressies op onze website en social media-kanalen. We denken graag met je mee om jou aan de perfecte lamp te helpen!