Zomer!

De langste dag van het jaar staat voor de deur, de barbecues zijn uit de schuur gehaald en inmiddels dankbaar gebruikt en de nachten blijven warm: het is nu toch echt zomer in ons kikkerlandje. Iedereen lijkt eraan toe om te genieten van elkaars gezelschap, het buitenleven en lange avonden in de tuin. Even tijd voor onbezorgde gesprekken, het maken van nieuwe plannen en genieten van de mooie kanten van het leven…

Juist ook tijdens deze avonden is het vaak handig om een lamp aan te houden in huis, voor het geval je even iets wilt pakken en je ogen al gewend zijn aan de schemer buiten. De verlichting van Lighture is hiervoor ideaal. De standaardsterkte van onze design verlichting is 2700 K, wat een gezellige, warme ambiance creëert. Daarnaast zijn de design lampen ook dimbaar middels de functie dim to warm waardoor zowel de lichtkleur als de kleurtemperatuur gemakkelijk aanpasbaar zijn. Hierdoor kun je de lamp overdag gebruiken met de kleur daglicht wit of neutraal wit en ’s avonds dimmen tot warm wit. Door de mogelijkheid van Bluetooth bediening middels de Casambi app op je smartphone hoef je voor deze functie zelfs niet meer op te staan van je plekje in de tuin.

Een ander voordeel van onze pendant lampen is de natuurlijke uitstraling die zij met zich meebrengen. Een van de verlichtingtrends die we veel zien is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, papier, beton en gerecycled karton. Deze geven iedere ruimte een natuurlijke warmte door de textuur, het materiaal en het gebruik van zachte kleuren. Onze bamboe pendanten sluiten hier mooi op aan door de zachte uitstraling van het materiaal, waardoor het heel natuurlijk en bijna aaibaar oogt. Precies deze uitstraling past bij de lichtheid die we associëren met de zomer en het maakt dan ook dat buiten naar binnen gehaald wordt. Mocht je vragen hebben over de materiaalkleur of de mogelijkheden in het dimmen van je lamp staan we graag voor je klaar!