Minimalisme en technologie gaan hand in hand

Bij het ontstaan van Lighture waren een aantal dingen belangrijk. Natuurlijke materialen, duurzame lichtbronnen, een minimalistische uitstraling en het gebruik van hoogwaardige technologie. Deze laatste twee gaan hand in hand bij de bediening van onze designverlichting. Zowel onze pendelarmaturen als de staande designlampen zijn bedienbaar middels touchless control of via de Casambi app. Bij een strak vormgegeven lamp is immers niets zo ontsierend als een snoer dat over de vloer richting een stopcontact loopt. Doordat ook een lichtschakelaar niet meer nodig is, blijft de ruimte een minimalistische uitstraling houden en wordt er tegelijkertijd veel gewonnen op het vlak van hygiëne. De lichtschakelaar is immers een punt dat vaak vergeten wordt tijdens het schoonmaken en is daardoor vaak helaas één van de vieste plekken in huis of op kantoor.

Toucheless control

Om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld, is het met name belangrijk een product te kiezen met een lange levensduur. Met de verlichting van Lighture ben je gegarandeerd van goede kwaliteit, maar het belangrijkste is uiteraard dat jij een lamp kiest die voorziet in al je voorkeuren. Het maken van een goede keuze hierin kan ingewikkeld zijn en daarom helpen we je graag op weg. Je kunt onze producten beter leren kennen door onze blogs, en tevens adviseren we je graag in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op!

Casambi

Bij het bedienen en dimmen van onze hoogwaardige verlichting is er tevens de optie van Casambi bediening. Casambi is één van de voorlopers op het gebied van draadloze aansturing van verlichting, en maakt gebruik van een zeer stabiel Bluetoothnetwerk hetgeen betrouwbaarder is dan Wi-Fi. Ook is het mogelijk om lampen te groeperen en te koppelen, waardoor een gehele ruimte of juist een deel daarvan met een enkele handeling verlicht wordt. Zowel de installatie als het dimmen en schakelen via Bluetooth is eenvoudig in gebruik en kan gecombineerd worden met reeds bestaande installaties. Heb je vragen hierover of twijfel je of deze minimalistische bediening bij je past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact met ons op!